Žákyně 25.3.2017 v Šitbořicích

Liga žákyň pokračovala turnajem v Šitbořicích

 

 

Po přesně měsíční pauze pokračovala liga mladších žákyň dalším turnajem v sobotu 25.3.2017 v Šitbořicích. Do týmu se po delší pauze zapojily i sestry Výstupovy, což bylo dobře, protože s kmenových hráček chyběla dvojčata, Eliška a Kristýna.

V branky se s velkou nechutí střídala Ester a Anet. Je nutno říci, že odchytaly velmi slušné zápasy. Zejména díky Ester v brance jsme v prvním utkání proti Znojmu uhráli cennou remízu. V druhém utkání proti Šitbořicím byla škoda obrovského množství neproměněných šancí. Zejména Natálčiny tyčky byly už skoro pověstné. Utkání jsme tak zbytečně, po velmi výborném herním výkonu, prohráli. Ve třetím utkání proti Židenicím nás soupeřky přestřílely, ale i tak to byl opět statečný výkon. V posledním utkání proti Kelči jsme na hřišti podali nejhorší výkon na hřišti na dnešním turnaji, přesto jsme soupeře dokázali porazit, a to díky střelecké pohotovosti před jeho brankou. Škoda, že nám podobně střelecky nevyšly i předchozí utkání.

Děkuji holkám za předvedený bojovný výkon a gólmankám vzkazuji, že s úsměvem jde všechno líp. Chytáte výborně obě dvě.

Sestava:

Gólman: Kunovjánková Ester (1.a3.z), Straková Aneta (2.a4.z)

Hráčky: Něničková Vanesa, Hrazdílková Natálie, Kouřilová Barbora, Kunovjánková Ester, Výstupová Klára, Výstupová Karin, Straková Aneta, Měsíčková Simona

trenér: Grabovský Roman