Žákyně 18.12.2016 v Kyjově

Liga žákyň se s kalendářním rokem loučila v Kyjově

 

Čtvrtý ligový turnaj ligy mladších žákyň se o poslední adventní neděli uskutečnil v naší domácí hale SOU v Kyjově. A nejprve nadělovali hráčkám trenéři. Holky obdržely těsně před vánocemi dlouho očekávané nové dračí dresy – pink. A jako bonus zakoupilo vedení klubu holkám novou gólmanskou výstroj. O tom jak to holkám sluší, se můžete přesvědčit na fotogalerii.

Po trenérech, pak nadělovaly soupeřkám i hráčky. Těžké utkání s Aligatorkami jim uteklo až v samotném závěru, ale nutno podotknout, že holky byly zejména v počátku utkání velmi nesoustředěné, což bylo samozřejmě díky novým dresům. Skvěle holky zvládly utkání s Bulldočkami a v dobrém výkonu pokračovali i proti Židenicím. A i v tomto utkání jim soupeř odskočil až v samotném závěru. V posledním utkání proti Kelči si holky výsledek v závaru utkání pohlídaly a získaly tak druhou výhru.

Děkujeme všem šikovným rodičům, kteří nám pomohli turnaj uspořádat.

Sestava:

hráčky: Kunovjánková Ester, Straková Aneta, Tihelková Kateřina, Tihelková Veronika, Něničková Vanesa, Hrazdílková Natálie, Šefraná Kristýna, Flajzarová Monika, Měsíčková Simona

trenér: Hegedüs David

 

HEJ, HEJ, HEJ, S Dračicemi florbal HREJ J