Vánoční turnaj přípravek 18.12.2016 v Hodoníně

Vánoční turnaj v Hodoníně si zahrála i přípravka

 

Po sobotním úspěšném vystoupení elévů se na Vánoční turnaj do Hodonína vydala i přípravka. Vzhledem k pořadatelským zmatkům však místi stejně starých soků je čekali hráči poněkud odrostlejší. Ale to naše kluky nijak nevyvedlo z míry a plní odhodláni se postili do boje.

Ve skupině jsme se postupně utkali s Moravany, Hodonínem, Skalicí a Ostravou. S každým soupeřem jsme vždy odehráli minimálně vyrovnaný poločas. A jen chvilkové nepozornosti nás připravili o lepší výsledky. Zamrzí zejména první dvě utkání, když se nám Moravanům nepodařilo vstřelit z mnoha šancí ani jedinou branku. S Hodonínem už to bylo lepší, ale na počátku druhé půle jsme místo vyrovnání inkasovali dva rychlé góly a opět bylo po utkání. Pouze borci ze Skalice nám od počátku utkání ukázali, kdo je na hřišti pánem.

I přes jasný věkový handicap naši draci předvedli bojovný výkon, se kterým jsem byl jako trenér velmi spokojen. Musíme však zlepšit zakončení a hlavně nedělat hloupé chyby před vlastní brankou.

Sestava:

Hráči: Zloch Samuel, Zloch Daniel, Šefraný Ondřej, Brázda Lukáš, Nenička Martin, Krejčiřík Matyáš, Vavřina Matěj, Svoboda Patrik, Tomaštík Adam

Trenér: Grabovský Roman