Přípravka 17.12.2016 v Kyjově

Přípravka na domácím turnaji ukořistila třetí místo

 

Náročný program má v těchto dnech tým přípravky. Minulý týden proběhl ligový turnaj v Hodoníně a dnes, v sobotu 17.12.2016 pokračovala liga přípravek dalším turnajem a hned v neděli jede celý tým na vánoční turnaj opět do Hodonína.

Na domácím turnaji naše naděje čekali soupeři Očov B, Hodonín, Brumovice a Moravany. Skvělý výkonem jsme vstoupili do turnaje, když jsme s Očovem neinkasovali ani jedinou branku. I s Hodonínem to bylo poměrně vyrovnané utkání, jen naši střelci se ne a ne trefit do černého. V závěru utkání tak soupeř svou výhru navýšil. Velmi dobré utkání jsme odehráli i s Brumovicemi Na vedení soupeře o dvě branky jsme dokázali odpovědět a utkání vyrovnat. Ke konci jsme mohli vývoj utkání ještě otočit ve svůj prospěch, ale opět ta koncovka. I v posledním utkání jsme bojovali, ale přece jen bylo vidět, že už se dostavuje na naše hráče únava. Po jedené výhře a jedné remíze to nakonec stačilo na skvělé 3. místo.

Zaslouží se poděkovat i všem tatínkům, kteří se aktivně podíleli na pořádání turnaje jako časoměřiči a uklízeči haly. Díky moc za pomoc.

Sestava:

Gólmani: Vavřina Matěj (1.a2.z), Brázda Lukáš (3.z), Nenička Martin (4.z)

Hráči: Kozák Adam, Brázda Lukáš, Vavřina Matěj, Nenička Martin, Tomaštík Adam, Svoboda Patrik, Krejčiřík Matyáš, Zloch Samuel, Zloch Daniel

Trenéři: Grabovský Roman, Blata Jakub