Přípravka 28.1.2017 v Šitbořicích

Přípravka si zahrála v Šitbořicích

 

Další turnaj ligy přípravek se odehrál v sobotu 28.1.2017 v Šitbořicích. Díky marodce si s přípravkou po pauze zahráli Ondra a Kristýna Šefraní a premiéru si odehrál i Martin Bednařík.

Vzhledem k tomu, že na turnaj nepřijel tým Očova, došlo ke zkrácení turnaje a mezi zápasy si děti daly soutěž v nájezdech, které všechny moc bavila.

Na hřišti jsme se postupně utkali s týmem Moravan White, Aligátorkami ze Šitbořic a Moravany Black. Ve všech utkáních jsme podali výborný výkon. V prvním utkání jsme v poločase vedli nad silnými Moravany, ale utkání se nám nepodařilo dotáhnout do vítězného konce. Teprve v druhém utkání jsme dokázali proměňovat šance a utkání jsme vyhráli. Třetí utkání se podobalo tomu prvnímu, byť si Moravany od počátku držely mírný náskok, který udržely až do konce.

Za předvedený výkon zejména proti oběma Moravanům i přes prohru, musím všechny zúčastněné hráče pochválit. Velkou pochvalu si zaslouží i gólman Ondra, který kromě skvělého výkonu ve všech zápasech se předvedl jako nejlepší gólman při nájezdech.

Sestava:

gólman: Šefraný Ondřej (1.,2.a3.z)

hráči: Brázda Lukáš, Krejčiřík Matyáš, Zloch Samuel, Zloch Daniel, Bednařík Martin, Šefraná Kristýna

Trenéři: Grabovský Roman, Blata Jakub