Přípravka 10.12.2016 v Hodoníně

Přípravka z Hodonína bez výhry

 

V sobotu 10.12.2016 pokračovala liga přípravek už 4. turnajem, tentokrát se hrálo po obědě v Hodoníně. Tento turnaj byl opětovným důkazem toho, že odpolední turnaje nám výsledkově nevychází. Na turnaji jsme se postupně s Moravany, Hodonínem, Očovem a holkami ze Šitbořic. Po trošku ospalé první polovině utkání s Moravany se náš výkon postupně zlepšoval a hlavně všichni hráči se snažili a bojovali, co jim síly stačily. Bohužel nám tentokrát  nevyšlo úplně zakončení a tak pouhých 5 branek za celý turnaj je málo. V příštích utkáních tak budeme muset zlepšit právě proměňování šancí, což je úkol zejména pro ty starší a zkušenější hráče. Nejlepším střelcem týmu, se totiž stal teprve 5 letý Daniel Zloch s třemi zásahy.  Naději na alespoň jedno vítězství jsme si vybudovali v první polovině posledního utkání. Bohužel vstup do druhé půle byl z naší strany špatný. Kluci místo, aby se soustředili na zápas, se totiž začali požďuchovat na lavičce a holky jejich nepozornosti využily a zápas otočily ve svůj prospěch.

Pozitivem celého turnaje však bylo nasazení a bojovnost ve zbývajících utkáních, jen ještě musíme přidat na rychlosti a být u míčku dříve než soupeř.

Sestava:

gólmani: Vavřina Matěj (1.a2.z), Filípek Matyáš (3.a4.z)

hráči: Tomaštík Adam, Brázda Lukáš, Vavřina Matěj, Kozák Adam, Lupač Aleš, Nenička Martin, Svoboda Patrik, Lupač David, Filípek Matyáš, Zloch Daniel

trenéři: Grabovský Roman