Mladší žáci Green 7.1.2017 v Bučovicích

Šestý turnaj ligy mladších žáků opět v Bučovicích

 

Tam, kde v loňském roce liga mladších žáků skončila, tam taky v letošním roce začala – tj. v Bučovicích.

Na první turnaj v letošním kalendářním roce se vydal Green tým mladších žáků doplněn o téměř jednu pětku z Black týmu. Dalo se tedy očekávat, že bychom i tentokrát mohli soupeře potrápit a zkusit poprvé v sezóně zvítězit ve více než jednom utkání. Na turnaji se Green tým postupně utkal s domácími Bučovicemi, Dubňany, Slavkovem a Strážnici.

Do první utkání jsme vstoupili, jak jsme zvyklí – tj. ospale. Teprve za stavu 0:3 pro soupeře jsme se rozehřáli a konečně jsme začali hrát florbal. Což k rozměrům pidi hřiště bylo dost složité, neboť místy hry to bylo o statečnosti v osobních soubojích. Na začátku druhé půle se nám podařilo vstřelit první branku a zápas výrazně zdramatizovat. Škoda, že se pak soupeři podařilo opět odskočit na rozdíl 3 branek. Druhé utkání s Dubňany jsme začali podstatně lépe a v polovině jsme drželi dvoubrankové vedení, které jsme na začátku druhé půle ještě navýšili. Jenže pak přišly dvě nešťastné vlastní teče a rázem byl soupeř na dostřel. Koncovku utkání však kluci zvládli a výsledek si pohlídali. Dvouzápasová pauza před utkáním se Slavkovem jakoby naše borce zcela uspala. Tak jak prospali začátek prvního utkání, tak prospali i úvod utkání se Slavkovem. Na hráčích Slavkova baly vidět velká motivace a snaha o vítězství. Trochu jsme jim přihráli i vyloučením za špatné střídání. Zatím co druhý útok ještě jak takž přežil, první hru ve 4 neustál a inkasoval. Po důrazném pohovoru o přestávce šla naše hra nahoru, ale v koncovce jsme byli více než marní, a téměř jsme se do vyložené šance nedostali. Utkání tak skončilo jednobrankovou výhrou soupeře. O nápravu se kluci mohli pokusit v posledním utkání se Strážnici. Jenže ta hned v úvodu šla do 3 brankového vedení, které do poločasu ještě navýšila. I v druhé půli to byla Strážnice, kdo střílela góly. O náš čestný se v závěru utkání postaral Ondra.

Mladší žáci Green tak opět získala pouze jediné vítězství. Po poměrně slušně odehraných prvních dvou utkáních, jakoby našemu týmu došly síly a v dalších utkáních už to takový výkon nebyl. Škoda.

Výsledky:

FBC Dragons – Bučovice              1:4 (0:3); Navrátil 1

FBC Dragons – Dubňany             7:4 (4:2); Mrkus 2, Kozák 2, Hübner 2, Kulheim 1

FBC Dragons – Slavkov                0:1 (0:1);

FBC Dragons – Strážnice             1:8 (0:5); Navrátil 1

Sestava:

gólmani: Malář Matěj (1.a2.z), Kulheim Vincent (3.a4.z)

hráči: Poláček Roman, Mrkus Matyáš, Navrátil Ondřej, Kozák Tomáš, Missbach Tobiáš, Sedlář Martin, Grabovský Daniel, Kulheim Vincent, Malář Matěj, Hübner František, Konvička Martin

trenér: Grabovský Roman, Mrkus Martin