Mladší žáci green 29.1.2017 v Lužicích

Sedmý turnaj ligy mladších žáků proběhl v Lužicích

 

Na další turnaj hodonínské skupiny ligy mladších žák, který proběhl v neděli 29.1.2017 odpoledne v Lužicích odjel náš tým v početně velmi skromné sestavě, ale právě díky tomu tým posílila Petra Bílá a nečekaně se na turnaji objevil i Marťa Ševčík.

V Lužicích se náš tým postupně utkal s týmem Hovoran, Strážnice a Očova. Bučovice se z turnaje pro nemoc omluvily.

Už první utkání ukázalo zlepšující se hru našich hráčů. V utkání jsme předvedli výborný výkon, a jen škoda, že se nám zejména v první půli nepodařilo prosadit střelecky, neboť jsme byli Hovoranům minimálně vyrovnaným soupeřem. K dalšímu utkání proti Strážnici jsme nastoupili bez pauzy, což v úvodu utkání bylo naší výhodou a my tak šli do vedení 3:1. Bohužel i v málo početní sestavě jsme se snažili hrát se soupeřem otevřenou partii, čehož Strážnice využila a z rychlých protiútoků srovnala. I v druhé půli se hrálo vyrovnané utkání, které soupeř rozhodl ve svůj prospěch až v samotném závěru. Zde zřejmě došly naším hráčům hrajícím druhé utkání za sebou síly. V pauze před posledním utkání s Očovem se zranil Dominik a jel do nemocnice zašít roztržené koleno. Museli jsme tak opět sáhnout do již sehrané sestavy a s Očovem hrát na dva nestřídající obránce. Bohužel další zásahem do sestavy bylo vyřazení Pavla, když ho hráč Očova v době, kdy se nehrálo, trefil míčkem pod oko. I přes nepříznivě se vyvíjející utkání se snažili naši hráči bojovat, úporně bránit a rychle zaútočit, z čehož se nám podařilo dát dvě branky.

Děkuji všem hráčům za předvedený výkon.

Výsledky:

Dragons – Hovorany                    2:4 (2:2); Bílá 1, Pátek 1

Dragons – Strážnice                     5:7 (4:4); Bílá 4, Pátek 1

Dragons – Očov                             2:8 (0:4); Bílá 2

Sestava:

gólman: Gerych Vítek

hráči: Bílá Petra, Pátek Dominik, Ševčík Martin, Fridrich Šimon, Robenek Lukáš, Karlík Pavel, Missbach Tobiáš, Grabovský Daniel

trenér: Grabovský Roman