Mladší žáci Green 26.11.2016 v Dubňanech

Čtvrtý turnaj ligy mladších žáků v Dubňanech

 

Na další turnaj mladší žáků hodonínské skupiny se vydal náš Green tým do Dubňan v sobotu 26.11.2016 v trochu oslabené sestavě. Chyběla nejen první pětka, která hraje v neděli za Black, ale i část dalšího útoku, která rovněž vzhledem k marodce v týmu Black, pojede v neděli hrát do Brna.

Na zbývajících hráčích tak bylo, aby ukázali, že i bez opor jsou schopni se soupeři odehrát vyrovnaná utkání. Hřiště v Dubňanech tak trošku rozměry připomínalo letiště, ale s tím se musí hráči vyrovnat. A jak se ukázalo, právě pohyb na hřišti dělá naším hráčům stále problém. Zatímco před vlastní brankou jsme nedůrazní v osobních soubojích, před soupeřovou brankou si nejsme schopni vytvořit stálý tlak.

Na turnaji se náš tým postupně utkal s Hovorany, Mikulovem, Dubňany a Očovem. Po první ospalé polovině, v druhé půlce utkánís Hovorany se tým vzchopil a odehrál vyrovnané utkání. Ve stejném duchu se nesl i začátek utkání s Mikulovem. Jenže v druhé půli to kluci opět vypustili a byla z toho vysoká prohra. První polovina utkání s Dubňany přinesla nerozhodný výsledek, ale v druhé půlce jsme si sami přihráli na tři branky soupeře a ten pohodlně zvítězil. Před utkáním s Očovem tým opustili dva hráči, což poznamenalo zejména druhou půlku utkání. Dnes prostě Greeni svůj den neměli. Ale o to větší úsilí by kluci měli prokázat na tréninku, aby v dalších utkáních soupeřům ukázali, že se jich nebojí.

Výsledky:

FBC Dragons – Hovorany            1:7 (0:5); Pátek 1,

FBC Dragons – Mikulov               0:9 (0:2);

FBC Dragons – Dubňany              1:4 (1:1); Pátek 1,

FBC Dragons – Očov                     0:12 (0:3);

Sestava:

gólmani: Gerych Vítek (1.a2.z), Malář Matěj (3.a4.z)

hráči: Hübner František, Pátek Dominik, Ševčík Martin, Missbach Tobiáš, Hofr Matěj, Berka Lukáš, Matula Mrek, Konvička Martin, Fridrich Šimon, Kulheim Vincent, Sedlář Martin, Gerych Vítek, Malář Matěj

trenér: Berka Pavel