Mladší žáci Green 12.11.2016 v Lanžhotu

Třetí turnaj ligy mladších žáků se odehrál v Lanžhotu

 

Téměř po měsíční přestávce pokračovala hodonínská skupina ligy mladších žáků třetím turnajem. Tentokrát se hrálo v sobotu 12.11.2016 v Lanžhotu a náš green tým odjel na turnaj posílen o tři hráče z Blacků. Posílení týmu sice projevilo na kvalitnější hře, ale bohužel ne na výsledcích.

Green tým se turnaji postupně utkal s domácím Lanžhotem, Slavkovem, Strážnicí a Hovorany. Turnaj jsme nezačali špatně a první půli jsme drželi těsné vedení 2:1. V druhé půli jsme však dovolili dvěma trefami z blízka soupeři skóre otočit a v závěrečné powerplay jsme se gólu nedočkali. Naopak soupeř svou výhru další trefou pojistil. I v druhém utkání jsme pokračovali v dobrém výkonu a navíc jsme přidali i střelbu a důraz před soupeřovou brankou. Utkání tak skončilo našim jasným vítězstvím. V dvouzápasové pauze před utkáním se Strážnici však kluci jakoby usnuli. V utkání jsme šli sice rychle do jednobrankového vedení, ale pak jsme si vybrali slabší chvilku. Teprve důrazné varování trenéra vyburcovalo hráče ke zlepšenému pohybu, ale i tak Strážnice držela v polovině utkání těsné vedení. V druhé půli jsme pokračovali ve snaze srovnat výsledek, ale velké šance na vstřelení branky jsme promarnili. Konec utkání ovlivnily dvě nešťastné události. Nejprve odstoupil po úderu loktem Davča a ve stejném okamžiku i Vinci, což znatelně oslabilo první útok. Druhou události bylo sporné vyloučení Dominika za nedovolenou vzdálenost při volném úderu soupeře. V oslabení nám Strážnice vstřelila zřejmě rozhodující branku, z níž se náš tým už nevzpamatoval. V posledním utkání proti Hovoranům jsme chtěli urvat druhé vítezství na turnaji, ale soupeř byl proti. V úvodu utkání šel soupeř rychle do tříbrankového vedení, když jsme vyrobili hrubky u naší branky. I přes bojovnost a stažení hry na dva útoky, vyšla naše snaha o vstřelení branky naprázdno. Utkání bylo z naší strany asi nejhorší, i když nutno podotknout, že jsme svou kůži neprodali zadarmo. Přesto bezgólová prohra s Hovorany hodně zamrzí. Celkový dojem z turnaje je však pozitivní. Nejen první útok, ale oba zbývající předvedli bojovný výkon, akorát nám vázne kombinace a hlavně zakončení.

Výsledky:

FBC Dragons – Lanžhot               2:4 (2:1); Malář 1, Navrátil 1

FBC Dragons – Slavkov                8:3 (6:2); Navrátil 3, Berka 2, Matula 1, Jarošek 1, Kulheim 1

FBC Dragons – Strážnice             2:5 (2:3); Jarošek 1, Navrátil 1

FBC Dragons – Hovorany            0:5 (0:3);  

Sestava:

gólmani: Berka Lukáš (1.a4.z), Malář Matěj (2.a3.z)

hráči: Jarošek David, Navrátil Ondřej, Berka Lukáš, Šimeček Jan, Kulheim Vincent, Malář Matěj, Hofr Matěj, Hübner František, Missbach Tobiáš, Pátek Dominik, Karlík Pavel, Grabovský Daniel, Matula Marek, Konvička Martin, Fridrich Šimon

trenér: Grabovský Roman