Mladší žáci Black 18.12.2016 v Brně

Mladší žáci Black odehráli v Brně povedený turnaj i přes početnou marodku.

V neděli 18. 12. měli před sebou mladší žáci Black těžký úkol, když do Brna odjeli pouze s osmi hráči do pole a brankářem. A to ještě někteří hráči, kteří s námi odcestovali, nebyli stoprocentně zdraví. Avšak tato parta opět ukázala, že se dokáže semknout i v těžších chvílích a odehrála 4 kvalitní utkání.

Ve 3 z nich se nám podařilo porazit týmy starších žákyň Bulldogs Brno a Znojma a také stejně staré kluky z Hattrick Brno B. Dva měsíce starou porážku nám na závěr oplatil Hattrick Brno A. Toto utkání přineslo kvalitní florbal z obou stran a náš tým byl minimálně vyrovnaným soupeřem. Dobře jsme napadali rozehrávku soupeře, ale nabídnuté šance jsme málokdy využili. Naopak soupeř vytěžil z pár šancí 4 branky a zvítězil 4:2.

Hráči zaslouží respekt za to, jak celý turnaj odehráli a odmakali, i když jim viditelně postupně během turnaje docházely síly. Vůbec na nich nebyla vidět frustrace z počtu omluvenek, které se před turnajem sešli a pohlednou kombinační hrou potěšily oko jak trenéra, tak rodičů, kteří náš tým v náročných momentech vždy povzbudily, za což jim patří poděkování.

Výsledky:

FBC Dragons - black x itelligence Bulldogs Brno - G 7:2

FBC Dragons - black x TJ Znojmo LAUFEN CZ - G 2:1

FBŠ Hattrick Brno B x FBC Dragons – black 1:5

FBŠ Hattrick Brno A x FBC Dragons – black 4:2

Sestava:

Randis, Jakubíček, Mrkus, Judas, Poláček, Švábík F., Kozák, Jarošek, Vajčner