Mladší žáci 14.1.2017 v Brně

Mladší žáci Black se po Vánoční přestávce chvíli hledali.

Své první zápasy po Vánocích odehrály v Brně - Tuřanech naše mladé naděje z týmu Black.

Nejdříve jsme odehráli zápas s Bulldogs Brno - Rytíři. Toto utkání se pro nás vyvíjelo slibně, ale soupeř postupem času získával převahu a po několika povedených individuálních akcích se mu podařilo utkání otočit na konečných 2:3 v náš neprospěch.

Do druhého utkání proti TJ Znojmo - Red jsme vstoupili tak jak jsme dohrávali první zápas - bez zápalu, bez chuti bojovat o každý míček a to se nám vymstilo. Po dvou minutách jsme prohrávali 0:3 a až tento stav vyhecoval naše hráče ke zlepšenému výkonu ve zbytku utkání, které si ale soupeř pohlídal a zvítězil o pět branek.

Do třetího utkání proti TJ Znojmo - white vstoupil konečně Black tým, který si všichni pamatujeme z podzimní části sezony. Ten nápaditě kombinoval, dobře napadal rozehrávku soupeře a nabídnuté šance s přehledem proměňoval. Vítězství 14:3 bylo odměněnou za přístup, který jsme v tomto zápase předvedli.

Poslední utkání se sympaticky hrajícími Troopers Moravany bylo již poznamenáno úbytkem sil na obou stranách. Přeci jen jednalo se už o čtvrté utkání v jednom dni, což je pro kluky a holky ve věku 10 - 12 let obrovský zápřah. Přesto utkání nabídlo zajímavý a vyrovnaný florbal. . Konečná remíza 2:2 utkání sluší.

Výsledky:

FBC Dragons - black x Bulldogs Brno Rytíři 2:3

TJ Znojmo LAUFEN CZ red x FBC Dragons - black 5:0

TJ Znojmo LAUFEN CZ white x FBC Dragons - black 3:14

FBC Dragons - black x FK TROOPERS Moravany 2:2

Sestava:

Randis, Bílá, Mrkus, Jakubíček, Judas, Švábík F., Vajčner, Navrátil, Jarošek, Poláček