Přípravka 26.11.2016 v Kyjově

Experiment s dvěma týmy přípravky vyšel

 

V sobotu 26.11.2016 pokračovala liga přípravek dalším turnajem. Přestože turnaj pořádal Hodonín, odehrál se naší domácí hale SOU. A tentokrát jsme zkusili experiment s dvěma týmy. Jeden tým odehrál první dvě utkání a druhý další dvě. A ukázalo se, že to byl dobrý nápad.

Na turnaji náš tým čekaly dva týmy Očova a dva týmy Hodonína. V první půlce turnaje jsme se nejdříve utkali s „B“ a potom s „A“ a jen v posledním utkání jsme těsně podlehli Hodonínu. V prvním utkání s Očovem jsme uhráli remízu a dalších dvou utkáních jsme vždy zvítězili.

Všichni hráči, kteří se dnešního turnaje zúčastnili, si zaslouží pochvalu za bojovný výkon a lze jen doufat, že tak budou kluci a holky hrát i nadále. Byl to super turnaj a skvělý zážitek. Díky všem včetně rodičů za podporu na hřišti i v hledišti.

Hej Draci !

Sestava I:

gólmani: Kašný Jan (1.z), Křivánek Tobiáš (2.z.)

hráči: Valihrach Jáchym, Křivánek Tobiáš, Křivánek Jan, Kašný Jan, Zloch Samuel, Zloch Daniel, Nenička Martin, Lupač Aleš, Lupač David, Šefraný Ondřej, Šefraná Kristýna

Sestava II:

gólmani: Šefraný Ondřej (3.z), Vavřina Matěj (4.z)

hráči: Vavřina Matěj, Krejčiřík Matyáš, Filípek Matyáš, Šefraný Ondřej, Šefraná Kristýna, Šefraná Andrea, Kraštenič Anna, Tomaštík Adam, Svoboda Patrik, Kozák Adam

trenéři: Blata Jakub, Grabovský Roman