Floorball Camp 2017

Letní florbalový kemp pro kluky 9 - 19 let.

15. ročník

Máchovo jezero

1. - 9. července 2017

Zažiješ nejlepší prázdniny a poznáš nová přátelství se všemi, pro které florbal znamená tolik, co pro tebe. Čeká na tebe profi trénink, turnaje a soutěže o skvělé ceny a super doprovodný program. Získáš nové zkušenosti, zahraješ si s hvězdami extraligy a reprezentanty ČR. Na gólmany čeká speciální trénink a gólmanská soutěž. Nejvíce se ale můžeš těšit na to, o čem se zde nedočteš: na skvělou atmosféru, nonstop zábavu..... Jestli už víš, že je florbal pro tebe ta pravá věc, tak určitě přijeď, bez ohledu na svůj věk a současné hráčské umění! FLOORBALL CAMP je nejlepší akcí florbalového léta, na které letos nesmíš chybět ani ty! Začni svoji florbalovou kariéru na Floorball Campu!

 

FLOORBALL CAMP - ORIGINAL, ZALOŽEN ROKU 2003

Kempové barvy: červená, modrá, bílá

V ČEM JE FLOORBALL CAMP TOP?

ORIGINAL Floorball Camp je od roku 2003 prvním čistě florbalovým kempem v České Republice.

KVALITA Floorball Camp nabízí špičkový, každoročně pečlivě připravovaný a inovovaný tréninkový program pro hráče i gólmany. Účastníky trénují extraligoví hráči a reprezentanti ĆR i hráči ze zahraničních lig.

JEDINEČNOST Floorball Camp si zachovává jedinečnost výroční akce, nekoná se turnusově.

LOKALITA Floorball Camp se koná v jedné z nejatraktivnějších lokalit naší země. Účastníci mají možnost skvělého koupání a relaxace u bílých písčitých plážích Máchova jezera.

VZOR Pro svoji organizační kvalitu programu je Floorball Camp považován za špičkovou akci mezinárodní úrovně a stal se vzorem a zdrojem inspirací pro ostatní akce u nás i v zahraničí.

ATMOSFÉRA Některé sportovní kempy pracují na systému "zaplať - příjeď – po pár dnech odjeď". Na Floorball Campu účastník zažije skutečnou atmosféru letního kempu.

PŘÁTELSTVÍ Floorball Camp se stane místem kam se budeš těšit celý rok. Na staré i nové kamarády, své trenéry a instruktory. Na Floorball Campu byli a jsou účastníci, kteří na kempu strávili část svých prázdnin od dětství až do dospělosti.

CENA Cena 6890 Kč za devítidenní Floorball Camp je i přes vysokou organizační kvalitu a pestrost florbalového a doprovodného programu bezkonkurenční!

O florbalovém a doprovodném programu se dozvíš z odkazů na horní černé liště této stránky:

www.floorballcamp.cz/2017/index.php