Elévové 25.2.2017 v Lanžhotu

9. turnaj ligy elévů v Lanžhotu

 

Uže předposlední ligový turnaj elévů se odehrál v sobotu 25.2.2017 v Lanžhotu. Oba naše týmy sehrály tentokrát stejný turnaj, a tudíž jsme se mohli těšit na vzájemný souboj. Oba týmy do Lanžhotu však odjely ve velmi oslabených sestavách blacci 6+1 a greeni dokonce 5+1.   

A hned v prvním utkání proti sobě nastoupili oba naše týmy. Greeni do utkání vlétli jako správní draci a první půli jasně ovládli. Blacci se jen těžko vzpamatovávali z úvodního řádění greenů, ale přece jen se pomalu rozehrávali. V druhé půli už blacci převzali inciativu na hřišti a postupně začali skóre snižovat, až se jim podařilo stav vyrovnat. I druhý letošní souboj obou našich týmů tak skončil remízou.

Greeny v dalším utkání čekaly silné Hovorany a bylo to jediné utkání, v němž poznali chuť porážky. Po důrazné promluvě trenéra se totiž kluci opět vzepjali ke statečnému výkonu a utkání s Lanžhotem a Mikulovem vyhráli, když se střelecky prosadil Adam Kašpárek. Pochvalu zaslouží i Eda Vašíček a Romča Půček za výkony v brance.

Blacci se po prospané první půli v utkání proti greenům rozehráli a v dobrém výkonu pokračovali. V dalších utkáních si poradili jak s Lanžhotem, tak s Mikulovem a v posledním utkání se postavili v přímém boji o první místo na turnaji Hovoranům. Ovšem na výkon, který kluci v tomto utkání, budou chtít určitě brzy zapomenout. Hovorany utkání zcela ovládly a blacky deklasovaly velkým rozdílem. Je to škoda, protože kluci rozhodně mohli soupeře výrazněji potrápit a ukázat, že patří ke špičce v letošní lize elévů. Poslední příležitost k tomu budou mít za více než měsíc na už posledním letošním turnaji, který se odehraje v neděli 2.4.2017 v Kyjově. Do té doby mají čas nejen trénovat, ale i zamyslet se nad svým přístupem k utkáním.

Sestava Green:

gólmani: Roman Půček (1.a2.z), Eda Vašíček (3.a4.z)

hráči: Kašpárek Adam, Kašpárek Petr, Reiter Jakub, Půček Roman, Vašíček Eduard, Šťastný Filip

trenéři: Kašpárek Petr, Grabovský Roman

Sestava Black:

gólmani: Zelinka Marek

hráči: Hanzlík Samuel, Provazník Zdeněk, Pokorák Richard, Švejbar Martin, Sedláček Kryštof, Šefraný Ondřej

trenéři: Hanzlík Roman, Sedláček Petr