Elévové 2.4.2017 v Kyjově

10. turnaj ligy elévů v Kyjově

 

Oba týmy elévů ukončily svou letošní sezónu na posledním turnaji, který se odehrál na naši domácí hale SOU v Kyjově v neděli 2.4.2017.

Jak bývá zvykem oba týmy si na turnaji zahrály s jinými soupeři. Všichni jsme tak očekávali, že zlepšující se green tým konečně dotkne medailových pozic a blacci se opět vrátí na výsluní, neboť oba týmy nastoupily k turnaji v téměř plném složení.

Black tým se na turnaji postupně utkal s týmem Hovoran, Hodonína B, Očova B a Mikulova. Tým do utkání vstoupil velmi aktivně a se silnými Hovorany dlouho držel vyrovnaný stav. Bohužel fatální chyba na rozehrávce umožnila soupeři odskočit a nakonec zvítězit. Black tým pak sice zabodoval proti Hodonínu, ale rozhodně to nebyl výkon, na který jsme u hráčů zvyklí. To se projevilo zejména v utkání proti Očovu., i když Mára v brance kouzlil a čaroval, sám soupeře porazit nedokázal. Tento zápas někteří klíčoví hráči nezvládli zejména po psychické stránce, což je škoda, neboť s takovým přístupem, nelze bojovat o nejvyšší příčky.  V posledním utkání pak tým alespoň částečně napravil své působení na turnaji a tím i v celé sezóně.

Green tým vstoupil do turnaje vítězně, když porazil Dubňany a v dobrém výkonu kluci pokračovali i v druhém utkání, kdy vybojovali remízu s Očovem. Škoda pokažených dalších dvou utkání, v nichž soupeřům podlehli. Ale je to tak trošku podobná situace, jako u týmu Black.

Sestava Black:

Gólman: Zelinka Marek (1.,2.,3.z), Šefraný Ondřej (4.z)

Hráči: Šťastný Filip, Sedláček Kryštof, Šefraná Kristýna, Pokorák Richard, Švejbar Martin, Pozděch Ondřej, Šefraný Ondřej, Zelinka Marek, Provazník Zdeněk, Hanzlík Samuel

Trenéři: Hanzlík Roman, Sedláček Petr

Sestava Green:

Gólman: Půček Roman (1.z), Toman Pavel (2.z), Paulík René (3.z), Fúsek Damián (4.z)

Hráči: Kašný Jan, Křivánek Tobiáš, Křivánek Šimon, Paulík René, Toman Pavel, Valihrach Jáchym, Reiter Jakub, Půček Roman, Kašpárek Adam, Kašpárek Petr, Fúsek Damián

Trenéři: Kašpárek Petr, Blata Jakub