Elévové 11.2.2017 v Kyjově

8. turnaj ligy elévů v Kyjově

 

Letošní ročník ligy elévů se pomalu blíží ke svému závěru. Už 8. turnaj se uskutečnil v sobotu 11.2.2017 v naší domácí hale SOU v Kyjově a oba naše týmy opět hrály každý na jiném hřišti – tj. s jinými soupeři.

Black tým si na svém hřišti zahrál s Dubňany, Očovem, Hodonínem a Lanžhotem. Green tým pak s Hovorany, Mikulovem, Očovem a Hodonínem a jak už je letos zvykem úspěšnější byl Black tým.

Ten remizoval pouze v utkání s Očovem. Ve všech ostatních si se soupeři poradil a zvítězil. Vynikajícím výkonem se blýskl v brance Marek Zelinka. Jeho výkon podpořili bojovnosti i útočníci. Úspěšnou premiéru v týmu si odbyl i Šimon Zapletal. 

Green tým si vedl také jako je už letos tradicí. Vybojoval cenné vítězství se stále se lepšícím Mikulovem, ale v ostatních utkáních soupeřům podlehl. Nutno říci, že zbytečně. Kluci totiž na hřišti bojují a snaží se a jsou soupeřům minimálně vyrovnaným soupeřem. Jenže v koncovce si neumíme poradit. Naše střely buď končí vedle, nebo v gólmanovi. Chtělo by to se více na zakončení soustředit a hlavně se pokusit najít před brankou volného spoluhráče a ještě trošičku přidat na důrazu v osobních soubojích. Rozhodně ve dvou utkáních jak s Očovem, tak s Hodonínem, jsme nemuseli odcházet z hřiště poraženi. Ale hra týmu se neustále zlepšuje a snad se dostaví i výsledky. Kluci tak ode mě mají velkou pochvalu.  

Sestava Black:

gólmani: Zelinka Marek

hráči: Hanzlík Samuel, Provazník Zdeněk, Zapletal Šimon, Pokorák Richard, Šefraný Ondřej, Šefraná Kristýna, Švejbar Martin

trenéři: Hanzlík Roman

Sestava Green:

Gólmani: Toman Pavel (1.a2.z), Půček Roman (3.z), Křivánek Tobiáš (4.z)

hráči: Kašpárek Adam, Kašpárek Petr, Toman Pavel, Reiter Jakub, Půček Roman, Křivánek Šimon, Křivánek Tobiáš, Vašíček Eduard, Kašný Jan

trenéři: Blata Jakub, Grabovský Roman