Elévové 11.12.2016 v Hodoníně

6. turnaj ligy elévů v Hodoníně

 

Po třítýdenní pauze pokračovala liga elévů už 6. turnajem, tentokrát v neděli 11.12.2016 v Hodoníně a oba naše týmy vyrazily na turnaj v téměř stejných sestavách jako se představily v Dubňanech. Právě proto jsme byli zvědavi zejména na výkon Green týmu, kterému se turnaj v Dubňanech vůbec nepovedl, a hrozilo tedy, že v případě stejně nepovedeného výkonu nastoupí v příštím turnaji v rozlišovacích.

Green tým se v Hodoníně postupně utkal s Mikulovem, Hodonínem, Očovem a Lanžhotem. Hned v prvním utkání Kristýna s kluky předvedli výborný výkon a ten udrželi po celý turnaj, když podlehli po velmi dobrém výkonu jen Očovu. Green tým tedy složil opravnou zkoušku a všichni hráči, kteří dnes za tento tým nastoupili, si zaslouží velkou pochvalu.

Black tým se na turnaji postupně utkal s týmy Očova, Dubňan, Hovoran a Hodonína.  Týmu tentokrát chyběla střelecká opora Sam Hanzlík a tak to bylo na ostatních hráčích, aby se ukázali, jak silní jsou v zakončení. Těžký turnaj to byl i pro gólmana Marka Zelinku, který musel odchytat všechna utkání. A právě na výkon Marka se mohli jeho spoluhráči spolehnout, někdy až moc.  Po velmi nepodařeném úvodním utkání šel výkon týmu nahoru, ale stačilo to pouze na výhru nad Hovorany. Z ostatních utkání dnes Black tým odešel poražen.

Sestava Green:

gólmani: Půček Roman (1.a2.z), Toman Pavel (3.a4.z)

hráči: Kašpárek Adam, Kašpárek Petr, Toman Pavel, Půček Roman, Reiter Jakub, Vašíček Eda, Pokluda Hynek, Šefraná Kristýna

trenéři: Kašpárek Petr, Grabovský Roman

Sestava Black:

gólmani: Zelinka Marek

hráči: Provazník Zdeněk, Zelinka Marek, Šťastný Filip, Selucký Simon, Švejbar Martin, Pokorák Richard, Sedláček Kryštof, Šefraný Ondřej

trenéři: Sedláček Petr, Blata Jakub