Dorostenci 3.12.2016 v Brně

Dorostenci odehráli další dva solidní zápasy v Brně.

V sobotu 3. 12. se dorostenci vydali do nové haly v Brně – Tuřanech, aby zde odehráli dva zápasy 2. ligy dorostenců. Bohužel s námi nemohla odcestovat jedna z hlavních opor útoku – zraněný Lukáš Večeřa, kterému přejeme brzké uzdravení. Přesto byl úkol jasný – navázat na povedené výkony z posledních zápasů.

V prvním utkání jsme se střetli s Hattrickem Brno B, který do zápasu vstoupil vcelku ustrašeně, zalezl do obranného bloku a čekal, co se bude dít. Naši hráči si trpělivou hrou se soupeřem poradili a bez větších potíží si došli pro vedení 8:0 po dvou třetinách. Ve třetí třetině se utkání už jen dohrávalo, když jsme se snažili držet míček na svých holích a pošetřit síly. Konečný výsledek 10:1 v nás prospěch byl potěšující, ale věděli jsme, že ten těžší soupeř nás dnes teprve čeká.

Ve druhém utkání jsme se střetli s týmem FBC Aligators Klobouky. Utkání se hrálo ve slušném tempu a bylo vyrovnané. Soupeř se soustředil na pevnou obranu a hrozil z dobře secvičených rychlých protiútoků a také z přesilovek, které jsme soupeři bohužel několikrát zbytečně nabídli. Ve třetí třetině jsme stáhli sestavu a podařilo se nám srovnat na konečných 3:3. V závěru již soupeři docházely síly a častokrát pod tlakem našich napadajících hráčů chyboval v rozehrávce. Rozhodující gol v náš prospěch byl na spadnutí. Bohužel se nám nepodařilo využít žádnou z šancí v závěru a zápas tak skončil remízou.

Dorostenci opět potvrdili, že jejich výsledky v této sezoně nejsou žádná náhoda a že se za jejich výkony skrývá velký kus práce každého jednotlivce na trénincích i mimo ně. Je jen na hráčích, jestli dokáží v tomto nasazení pokračovat i po zbytek sezony, protože jsme stále na začátku dlouhé cesty :)

Výsledky:

FBC Dragons x FBŠ Hattrick BrnoB 10 : 1

FbC Aligators ZŠ Klobouky x FBC Dragons 3 : 3

Sestava:

Švábík M., Hunkař, Bílý, Horňák, Indruch, Škodík, Kouřil, Helešic, Ott, Vích, Pres, Kůřil