Dorostenci 21.1.2017 v Křenovicích

Dorostenci ovládli další dva ligové zápasy a překonali nedávné rekordní vítězství Starších žáků!

 

Poprvé po Vánoční přestávce se v ligových zápasech představila také naše nejstarší kategorie Dorostenců. Tu čekal nevyzpytatelný soupeř z Mikulova a poslední mužstvo tabulky Troopers Moravany.

V prvním utkání proti Mikulovu se nám podařilo splnit cíl, se kterým jsme do utkání šli. Rychle jsme vstřelili několik branek a po první třetině si zajistili pohodlný náskok. Druhou třetinu jsme prospali, abychom se pak vzbudili zase na třetinu třetí. V součtu tento výkon, který měl k ideálu daleko, stačil na poklidnou výhru 8:1.

Ve druhém utkání nás čekali Troopers Moravany. V tomto zápase řádil především první útok ve složení: Indruch - Kouřil - Večeřa, který předváděl krásné kombinace do prázdné branky. Utkání jsme rozhodli hned v první třetině, kterou jsme vyhráli 11:0. Poté už se utkání pouze dohrávalo. I přesto se Dorostencům podařilo překonat rekordní výhru starších žáků a vítězstvím 23:2 stanovili nový rekord klubu.

Dorostenci se tak dotáhli na své hlavní konkurenty v boji o čelo tabulky a za 3 týdny je čekají klíčová utkání s velmi těžkými soupeři. Našim úkolem je se na ně co nejlépe připravit a být ještě lepší než doposud.

Výsledky:

FBC Dragons x FRC Mikulov 8:1

FK TROOPERS Moravany x FBC Dragons 2:23

Sestava:

Švábík M., Hunkař, Bílý, Horňák, Indruch, Večeřa, Kouřil, Ott, Helešic, Vích, Pres, Škodík, Kůřil