2. turnaj DFL v Brně 7.2.2017

Dívčí florbalová liga pokračovala druhým turnajem

 

Po téměř tříměsíční pauze pokračovala v úterý 7.2.2017 Dívčí Florbalová Liga (DFL) druhým turnajem. Hostitelem tentokrát byla ZŠ Brno – Hamry a zázemí pro turnaj poskytla velmi pěkná a útulná hala Obřany.

Jako obvykle odjel celý tým na turnaj mikrobusem, což je pro všechny účastníky vždy zážitek, hlavně cesta zpět do Kyjova. Týmu sice chyběly dvě opory z minulého turnaje Natka Hrazdílková a Klárka Výstupová, ale tým doplnily jiné dvě zkušené hráčky Petra Bílá a Adélka Crhonková a zadní řady doplnila i Eliška Jordánová.

Soupeři byli stejní jako minule a tak jsme jeli do Brna s jasným cílem, získat alespoň jedno vítězství. Hned v úvodní utkání proti Pohořelicím jsme nebyli od cíle daleko. Chybělo jen dát alespoň jednu branku. Naštěstí jsme ale i žádnou nedostali, a tak z toho byla alespoň první remíza. Střelkyně se naštěstí probudily v druhém utkání proti Znojmu. Dva zásahy Petry Bílé a druhé čisté konto jedné ze sester nás dovedly k vítězství.

Do dalších dvou utkání se do branky usadila druhá ségra a i ta se měla co ohánět. V třetím utkání nás čekaly holky z Rosic. Vyrovnané utkání, ve kterém jsme nejprve o gól vedli a pak o gól prohrávali, skončilo zaslouženou remízou. Remízový turnaj našeho týmu pokračoval i v posledním utkání proti domácím Hamrům. Bylo to snad nejtěžší utkání, neboť holky už byly poměrně unavené a soupeřky byly herně výborné. Bojovné utkání, ale skončilo opět 2:2.

S jednou výhrou a třemi remízami to tak pro náš tým bylo v konečném účtování výborné 3. místo.

Výborný turnaj, výborné výsledky a výborné výkony všech hráček. No zase tak nechvalme, vždycky je možnost se ještě zlepšit a dát alespoň o gól více než soupeřky. V některých chvílích bylo vidět, že holky nejsou spolu ještě tak sehrané jako soupeřky.

Příští turnaj hrajeme 8.3.2017 v domácí hale v Kyjově. Přijde své spolužačky povzbudit !

Hej Dračice !

Výsledky:

DDM Kyjov – Pohořelice             0:0

DDM Kyjov – Znojmo                   2:0

DDM Kyjov – Rosice                     2:2

DDM Kyjov – Hamry                    2:2

Branky:

Bílá Petra – 4, Crhonková Adéla – 1, Šefraná Kristýna - 1

Sestava:

gólmanky: Tihelková Veronika, Tihelková Kateřina

hráčky: Něničková Vanesa, Bílá Petra, Crhonková Adéla, Straková Aneta, Kunovjánková Ester, Tihelková Veronika a Kateřina, Šefraná Kristýna, Měsíčková Simona, Jordánová Eliška

trenéři: Hegedüs David, Grabovský Roman

fotograf: Šefraná Markéta

řidič: Mikulka Martin J